DET KVINNLIGA NÄTVERKET FÖR LEDARSKAP • FÖRETAGANDE • KARRIÄR

Kickoff: Styrelsearbete 27 april

Träffa styrelsearbetare & företagare, få mer inblick i hur erfarna styrelsepersoner arbetar och var med på en kick-off för Passion for Business nya e-kurs i styrelsearbete. Ett unikt event med föreläsningar och diskussioner där du får kunskap och råd. Avslutning med 4-rätters middag på Hotel Malmköping. Bordsvärdar under middagen är ett tiotal styrelseproffs. bland andra Agneta Dreber och Helena Stålnert.

Christina Jutterström är en av de mest framgångsrika kvinnorna som arbetat inom media. Bl a chefredaktör för DN och VD för Sveriges television. Hon har även ett flertal styrelseuppdrag bakom sig.
Rolf Lydahl har arbetat under många år som styrelseproffs med uppdrag i bl.a. Vasakronan, Jernhusen och NK. Bland tidigare operativa uppdrag kan nämnas vice VD i Nordstjernan.

För dig som kommer på eventet ingår vår e-kurs i styrelsearbete samt fika, middag, all dryck och transport till och från eventet. Eventbussen utgår från centralstationen i Stockholm. Ta del av erbjudanden från våra partners.

För de som önskar stanna kvar finns möjlighet att övernatta på hotellet. Begränsat antal platser.
Frågor? Kontakta event@passionforbusiness.se | 08-34 34 11

Spara

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *