DET KVINNLIGA NÄTVERKET FÖR LEDARSKAP • FÖRETAGANDE • KARRIÄR

Passion for Business event: Ledarskap och företagande

Varmt välkomna till ett event om ledarskap och företagande tillsammans med två olika företagsledare – Polarn och Pyretchefen Nanna Hedlund och Karin Bjärle, grundare och VD för ridsportföretaget PS of Sweden.

Du möter dem i ett web-tv-sänt samtal direkt från Passion for Business redaktion och inspelningsstudio. Vi kommer bland annat att prata om att bygga sitt varumärke kontra att bygga om ett befintligt och vilka olika krav det ställer på ledarskapet. Det finns också möjlighet att boka en plats på själva eventet – vi bjuder på frukost och goodiebag!

Nanna Hedlund anställdes som VD för Polarn O. Pyret 2016 med målet att vända till vinst genom att fokusera på kärnmarknaderna – och bli bättre på internetförsäljning. Det ledde till en hel uppdatering av varumärket och ett nytt Polarn O. Pyret som implementeras nu med hösten 2017. En omfattande undersökning av både kund och målgruppen utfördes som gav ett mycket intressant resultat, både gällande nya generationens föräldrar, samt köpkrafter och varumärkesuppfattning.
Nanna Hedlund var tidigare marknadsdirektör på Kicks, dessförinnan marknadschef på Mio.

Karin Bjärle är entreprenören som på några år har byggt upp ridsportföretaget PS of Sweden till ett av Sveriges mest spännande företag. I år vann hon Dagens Industris utmärkelse Årets Gasellsprång, som ges till ett företag som har potential att bli en Supergasell i framtiden. PS of Sweden designar anatomiska träns och har gjort en internationell expansion på rekordtid.

Tid: 26 september kl 7.30-9,00
Plats: Idéimperiet, Kungstensgatan 69, Stockholm
ANMÄLAN TILL EVENTET

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *