Nätverk för kvinnor i näringslivet

Eva Lunderquist, Keiretsu Forum Nordic, Christina Lindstedt, Passion for Colors, Emine Lundkvist, Keiretsu Forum Nordic och Catharina Hansson, Passion for Business.

Den 18 september var det dags för ett PfB-event med affärsänglarna Emine Lundkvist och Eva Lunderquist från nätverket Keiretsu Forum Nordic. Kvällens värd var Christina Lindstedt, med lång erfarenhet från internationellt arbete i några av världens största bolag och nu även modeentreprenör, med färgstarka företaget Passion for Colors.

Keiretsu Forum Nordics är ett Nordenbaserat investerarnätverk som finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Nätverket är aktivt med lokala investeringar och det lokala entreprenörscommunityt men man skapar också synergier med det globala Keiretsu Forum.
KFN startades av sju partners från Stoaf och öppnade i Stockholm mars 2016. Nätverket har idag 70 medlemmar som delar intresset av att investera i onoterade bolag och hjälpa entreprenörer att skala upp.
KFN arrangerar möten varje månad för sina medlemmar och ca 50 bolag pitchar varje år, dvs presenterar sin affär och sitt investeringserbjudande. KFN ingår i Keiretsu Forum som är världens största privata ängelnätverk med 3000 medlemmar på tre kontinenter.
Från Keiretsu Forum Nordic medverkade Emine Lundkvist, skatte­jurist och före detta partner i Setterwalls numera egen företagare. Investerare och medlem i Keiretsu Forum Nordics sedan 2016. Samt Eva Lunderquist, ekonom och investerare sedan 2011, partner i Stockholms Affärs­änglar och Keiretsu Forum Nordics.

Kvällens värd var Christina Lindstedt, som berättade om resan med sitt modeföretag Passion for ­Colors. Hon är en mångsysslare med bakgrund från olika internationella affärsansvarsroller inom Electrolux, Sony Ericsson och Sony – i Sverige och utomlands, under 20 år. Sedan fyra år arbetar Christina i egen regi med affärsrådgivningsuppdrag, styrelseuppdrag och startups, och har en särskild passion för färgglada kläder, vilket har resulterat i grundandet av modeföretaget PassionForColors.
Hur kommer det sig att vi i den här bitvis mörka delen av världen, så ofta klär oss i mörka färger? Färg har ju förmågan att påverka vårt humör och vår energinivå positivt och det ligger en hel vetenskap bakom signaler och känslor kopplade till olika färger. PassionForColors® erbjuder ett sortiment av tidlösa, kvinnliga plagg i unika, färgglada varianter, som passar i olika sammanhang, professionellt, likväl som privat.

www.passionforcolors.com
Instagram @passionforcolorsofficial
FB Passionforcolors

Vi tillbringade kvällen på The Lobby Stockholm, som är ett nytt sätt att förhålla sig till fysiska butiker genom att man kontinuerligt förändrar sitt innehåll av både nya, innovativa varumärken och koncept och etablerade aktörer som alla är där under en begränsad period och jobbar med innovativa sätt för att exponera sina varumärken.

Se mingelbilderna från eventet! Foto Edit Boris.

      

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *