DET KVINNLIGA NÄTVERKET FÖR LEDARSKAP • FÖRETAGANDE • KARRIÄR

PFB KURS: Rekrytering till styrelser

KURS: Rekrytering till styrelser.
Hur arbetar valberedningar. Hur tänker olika typer av ägare. Ägardirektiv. När och hur används rekryteringsspecialister.

Kursen vänder sig till dig som vill ta nästa steg som verksam inom styrelser. Workshopövningar ingår och praktiska fall kommer diskuteras. Samarbetspartner och plats är Hotel Malmköping.

VÄRD OCH MODERATOR: Rolf Lydahl
Rolf har arbetat under många år som styrelseproffs med
uppdrag i bl.a. Vasakronan, Jernhusen, Nobina och NK.

MEDVERKANDE:
Therese Reinfeldt
Partner och grundare av Stardust Search. Tidigare bl.a arbetat på Finansdepartementet som ansvarig för rekrytering och utvärdering av styrelser i de statligt ägda bolagen.
Talar över temat: Hur arbetar en professionell rekryterare av styrelsemedlemmar och hur får jag kontakt med en sådan för att själv få styrelseuppdrag.

Rune Brandinger
86 år. Nestor inom styrelsearbete och styrelseutbildning. Haft ett 80-tal styrelseuppdrag. Har skrivit flera böcker: ”Ägarstyrning ägardirektiv.” ”Det nya styrelsearbetet.” ”Valberedningen – nyckeln till en bra styrelse.”
Talar över temat: Valberedningar – vad är det och hur går arbetet i en valberedning till.

Gunnar Alexandersson
Ägare och VD för konsultföretaget Styra, som arbetar med ägar- och styrelsefrågor. Han har varit med om att ta fram ett sextiotal ägardirektiv och lett två hundra styrelserekryteringar. Arbetar med Styrelseakademiens styrelserekryteringar. Talar över temat: Ägardirektivet som utgångspunkt för en lyckad styrelserekrytering i små och medelstora familjedominerade bolag.

Ramsay Brufer
Ägaransvarig på Alecta. Verksam i bl.a. åtta valberedningar i börsnoterade bolag. Talar över temat: Hur arbetar större institutioner med rekrytering av styrelsemedlemmar till bolag som man har stora ägarandelar i.

Tid: 9-10 november kl 12.00 – 12.00.

KURSAVGIFT INKL MAT OCH LOGI:
Medlemmar PfB 2000 sek.
Icke medlemmar 3000 sek.
I priset ingår: helpension inklusive alla måltider, seminarier och gruppövningar.
Begränsat antal platser.

Frågor? Kontakta event@passionforbusiness.se | 08-34 34 11

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *